doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Vent spuit paddo’s in zijn aderen - groeien verder in zijn bloedbaan

Een Amerikaan die zin had in een spuitje vond alleen nog paddo’s in zijn keukenkastje. Daar liet hij zich niet door stoppen, want hij injecteerde ze in zijn bloedbaan. Het enige probleem is dat de magic mushrooms daar gewoon vrolijk verder groeiden.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Vent spuit paddo’s in zijn aderen - groeien verder in zijn bloedbaan

De 30-jarige man uit Amerika kwam op de intensive care terecht, omdat de paddo’s die hij in zijn aderen had gespoten een tweede leven waren begonnen in zijn lichaam. Dat blijkt uit een rapport in de Journal of the Academy of Consulation-Liason Psychiatry, waarin beschreven staat hoe hij dit voor elkaar kreeg.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Bipolair

Eerder bleek al dat deze unieke drugsgebruiker bipolair was. Normaal gesproken kon hij de stoornis onderdrukken met medicijnen, maar het leek hem handig om daar een tijdje mee te stoppen. Het resultaat was een heel stel manische en depressieve episodes, waar hij op een andere manier een einde aan probeerde te maken. Na eigen onderzoek ontdekte hij dat paddo’s weleens een oplossing zouden kunnen zijn, maar hij snapte niet helemaal hoe je zoiets hoort te gebruiken.

Tovermiddel

In plaats van extra onderzoek doen om te ontdekken hoe je met paddo’s om hoort te gaan, besloot hij een setje paddestoelen in een pan met water te dumpen en die op het vuur te zetten. Vervolgens filterde hij alle stukjes uit zijn soep, waarna hij het tovermiddel met een naald in zijn arm spoot. Zijn bipolaire stoornis ging helaas niet over, maar hij werd wel doodziek en kwam binnen no-time op de IC terecht. Daar duurde het even voordat een stel verbaasde artsen ontdekten wat deze doe-het-zelf dokter in godsnaam had klaargespeeld.

Toen eenmaal achterhaald werd dat de paddo’s een eigen leven leidden in de aderen van de patiënt, kreeg hij een 22 dagen lange antibioticakuur, waarna hij ontslagen werd uit het ziekenhuis. Hij kreeg nog wel wat extra pillen mee om de infectie te remmen. Hopelijk slikt hij ze deze keer wel door.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws