doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Mark en Hugo krijgen commentaar

Onze premier en minister van Volksgezondheid hadden wat uit te leggen, want waarom zijn wij het traagste kindje van de klas als het om vaccineren gaat? Als twee stoute schooljongens zaten ze voor de klas van het kabinet, waar minister De Jonge zelfs een motie van wantrouwen naar zijn hoofd geslingerd kreeg.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Mark en Hugo krijgen commentaar

De kerstvakantie van het kabinet kwam eerder tot zijn einde, want ze waren nou niet bepaald tevreden over de acties van Rutte en De Jonge. Vaccins die een beetje liggen te verstoffen in de vriezer en een verlengde lockdown? Dat vraagt om uitleg. De PVV kwam zelfs met een motie van wantrouwen tegen Hugo de Jonge, want volgens Wilders is De Jonge ‘niet de juiste man op de juiste plek.’

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Maar een meerderheid verzamelen, dat lukte Wilders niet. Volgens politiek verslaggever Fons Lambie komt dat vooral doordat veel leden van de Tweede Kamer het niet zien zitten om midden tijdens de pandemie een nieuwe minister van Volksgezondheid uit de hoge hoed te toveren.

Campagne

Volgens Lambie grijpen veel politici ook hun kans op Rutte alvast even te grillen voor de aankomende campagnes. Als Nederland achter de feiten aan blijft lopen, dan kan dat hem wel eens een paar zetels kosten.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws