doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

VVD is niet blij met Vrouwen voor Vrijheid

De Volkspartij voor vrijheid en democratie is niet blij met Vrouwen Voor Vrijheid, want hoewel ze allebei vrijheid in de naam hebben, gaan de dames daar volgens de hoge heren een stapje te ver in.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
VVD is niet blij met Vrouwen voor Vrijheid

Zondagmiddag vond er in Haarlem een goedgekeurde demonstratie tegen de coronamaatregelen plaats. Het evenement, manifestatie #metdebillenbloot werd georganiseerd door vrouwen voor vrijheid. Van tevoren had de gemeente gezegd dat men zich wel aan de coronaregels moest houden, maar dat liep niet helemaal lekker. Het blijft natuurlijk ook een protest tégen die regels.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De burgemeester van Haarlem voelt nu de hete adem van de VVD in zijn nek. De VVD-fractievoorzitter Rutten (niet te verwarren met een voor ons welbekende minister-president) vindt het allemaal maar niks. “Dit is natuurlijk heel krom, dit valt niet uit te leggen. Op heel veel plekken werd geen afstand gehouden. En je ziet nergens mondkapjes”, sprak Rutten.

Debat

Verschillende fractievoorzitters roepen op tot een debat, want ze willen geen Halsema-achtige acties in Haarlem. Als dat debat er komt, moet burgemeester Jos Wienen uitleggen welke afspraken hij met de demonstranten en agenten heeft gemaakt. De Vrouwen voor Vrijheid gaan voorlopig vrijuit.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws