Nederlandse vrouw riskeert reuzenboete voor enorme rave in Barcelona

Nederlandse vrouw riskeert reuzenboete voor enorme rave in Barcelona

Een Amsterdamse dame had zin in een klein fuifje tijdens haar trip naar Spanje. Een paar dagen en duizend gasten later heeft ze ongeveer de gehele Spaanse politiemacht op haar dak.

Het zal wel een knaller van een feest geweest zijn, want wat zaterdag begon, ging tot donderdagmiddag door. Pas toen kwamen de eerste waarschuwingen binnen bij de politie, waarna ze met man en macht op het überfeest afgingen. De verwachting is dat er wel duizend mensen aanwezig waren, die zich geheel verrassend niet aan alle coronaregels hielden. Volgens De Telegraaf had nagenoeg niemand een mondkapje op en blijkbaar was er in ieder geval één halfnaakte vrouw te vinden. Foei!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');
Feestje voorbij.

Boete

Alle party people kunnen op een boete van 300 euro rekenen, maar dat valt in het niet bij de straf die de organisatoren kunnen verwachten. Onder hen valt ook een Nederlandse vrouw. De lange arm van de wet is niet tevreden met het handelen van onze Hollandse vriendin. De 29-jarige riskeert een boete van 600.000 euro voor het organiseren van het feest.

Overnachting

Ondertussen was de politie nog niet klaar met het afstraffen van de feestgangers. Na het opbreken van de Catalaanse knalfuif probeerden verschillende groepen met hun caravans nog een nachtje Spanje mee te pakken. Op verschillende plekken moest de politie caravanbewoners in de kraag vatten. Alleen een twintigtal kampeerders op het strand van Arenys de Mar wist een nachtje aan de Catalaanse politiemacht te ontsnappen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws