doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Van je vrienden moet je het hebben

Als je vrienden bent met Caleb Burczyk, dan is hij een prima gozer, maar o wee als je zijn vriendschapsverzoek op Facebook afwijst. Dan krijg je kerstkaarten met bedreigingen en komt hij met Nieuwjaar je deur intrappen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Van je vrienden moet je het hebben

De 29-jarige Caleb moest vorige week voor de rechter verschijnen, omdat hij even uit zijn slof was geschoten tegen een oud-collega. Het tweetal werkte vroeger samen in de gas- en oliebusiness, maar na een tijdje moest Burczyk zijn biezen pakken en zei ook zijn collega gedag tegen de fossiele brandstoffen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Vriendschapsverzoek

Het ontslag van Burczyk viel niet helemaal lekker. Vooral het missen van zijn medewerkers kwam als een klap voor de twintiger. Daarom besloot hij op goed geluk een vriendschapsverzoek te sturen naar zijn ex-collega. Maar terwijl de tijd doortikte, kreeg Caleb geen antwoord. Dan maar een iets dringerder verzoek sturen. De collega kreeg een brief in de bus, met daarin de tekst: “Accepteer mijn vrienschapsverzoek, of ik kom je doden.”

Het vriendschappelijke dreigement was nog steeds niet genoeg om de collega van Caleb te overtuigen. Hoog tijd voor een laatste waarschuwing dus. Burczyk stapte in zijn wagen voor een persoonlijk bezoekje en reed vol gas naar zijn oud-collega. Die deed alleen niet open, waardoor Caleb nog maar één optie zag: de deur intrappen. Dat kon zijn nieuwe vriend helaas niet waarderen, dus liet hij Caleb arresteren. Daarmee eindigde helaas ook de vriendschap, als die er überhaupt ooit geweest is.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws