doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Johan Derksen vindt Sylvie Meis de grootste golddigger van allemaal

Op 2 januari komen de heren van VI met een speciale uitzending waarin ze even in hun glazen voetbal kijken om ons te vertellen wat er komend jaar gaat gebeuren. De VI-Meestervoorspellers hebben alvast een kleine preview laten lekken.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Johan Derksen vindt Sylvie Meis de grootste golddigger van allemaal

In dat fragment krijgt Sylvie Meis het flink voor haar kiezen. De kersverse bruid van kunstenaar Niclas Castello is volgens Johan een ‘aardige meisje’, maar een grotere gouddelver is volgens Derksen niet te vinden. Ze zou aan de aan de ene na de andere vent vastplakken, mits die een hele stapel creditcards in de portemonnee heeft. Of Sylvie en haar schilder op 31 december nog bij elkaar zijn, is dus nog maar de vraag, maar wel eentje waar de heren komende zaterdag antwoord op gaan geven, samen met allerlei andere voorspellingen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Niet leuk

In een interview vertelde Johan dat hij eigenlijk niet heel enthousiast was over de show. Het hele concept werd niet door de mannen zelf, maar door de mensen bij Talpa bedacht. “Dan denk ik: ja, jullie vinden het allemaal heel leuk, maar ik niet”, zei Johan over de plannen voor het programma. Desondanks verscheen de besnorde brombeer toch ten tonele, speciaal voor de kijkers.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws