doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Seksboa’s waren uren in de weer onder werktijd

De mannen die twee dames even liefdevol te grazen namen in het gemeentehuis in Nieuwekerk aan den IJssel hebben heel wat uren betaald lopen rotzooien. Dat deden ze bovendien op andermans werkplek.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Seksboa’s waren uren in de weer onder werktijd

Video

Een paar jongeren filmden de actie van de twee mannen, waarna beelden van de betrapte boa’s het internet over vlogen. In de video was te zien dat ze in meerdere ruimtes lagen te rollebollen, waaronder de kolfkamer en een ruimte voor fysiotherapie. Die kamers zijn volgens de gemeente inmiddels wel ‘grondig gedesinfecteerd’.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Plannen

De blote boa’s hadden hun plan van tevoren al besproken. Dat blijkt uit een dossier van een recherchebureau dat na een Wob-verzoek in handen van het AD terechtkwam. De mannen hadden hun iPhones en portofoons gebruikt om de vunzige plannen te maken. Het idee was om te wachten tot alle andere ambtenaren vertrokken waren, waarna ze even flink van bil konden gaan.

Vlak voor de actie begon, kwamen ze nog een bewaker tegen. Ze wisten hem wijs te maken dat ze nog bezig waren met een ‘aanhouding’. Toen de laatste bewaker vertrokken was, gingen de kleren uit en werden de vrouwen tevoorschijn gehaald. “Beide heren waren vanaf 18.35 uur tot 01.47 uur met andere zaken bezig dan met de uitvoering van hun verplichtingen als handhaver”, verklaarde het recherchebureau.

Drie van de deelnemers aan de vrijpartij werkten op het gemeentehuis. Ze bekenden in eerste instantie geen schuld, maar namen wel meteen ontslag.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws