doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Vent laat zichzelf expres twintig keer flitsen in auto van de baas, maar dat gaat niet goed

Een 23-jarige Duitser had problemen met de baas, dus hij besloot op een creatieve manier wraak te nemen. Dat liep alleen niet helemaal zoals hij van plan was.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Vent laat zichzelf expres twintig keer flitsen in auto van de baas, maar dat gaat niet goed

We hebben niet allemaal een even goede relatie met de baas, maar deze Duitser zal het wel extra zwaar gehad hebben op zijn werk. Hij plande een creatieve wraakactie, waarbij hij de auto van zijn werkgever meenam voor een lekker toertje door de buurt.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Eenmaal aangekomen bij een rustige weg met een flitscamera besloot onze Duitse vriend eens even flink op het gaspedaal te trappen. Hij schoot met 127 kilometer per uur over de weg, waar een maximumsnelheid van 70 gold. In totaal kwam hij ongeveer twintig keer op en neer rollen, terwijl hij ook nog eens gekke bekken trok, zijn middelvinger opstak en een broodje kebab at.

Boete

De boetes begonnen ondertussen flink op te stapelen, maar niet voor de baas van deze chauffeur. In Duitsland krijgt namelijk de bestuurder en niet de eigenaar een boete in de brievenbus als een auto geflitst wordt. Deze Duitser mocht dus zelf de twintig boetes gaan betalen. En dat natuurlijk zonder inkomen, want naar zijn baan kon hij fluiten.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws