doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Italiaanse toeriste uit restaurant geschopt vanwege ‘onthullende kleding’

Even lekker zonnen op Bondi Beach en daarna een hapje eten aan het water. Dat was het plan van de Italiaanse Martina Corradi, maar het personeel van het restaurant stak daar een stokje voor.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Italiaanse toeriste uit restaurant geschopt vanwege ‘onthullende kleding’

We hebben vrouwen al uit musea en vliegtuigen gezet zien worden vanwege krappe kledingstukken. Nu was het de beurt aan een restaurant. Een medewerker van North Bondi Fish vroeg fitnessmodel Martina Corradi om het restaurant te verlaten, want haar outfit zou niet door de beugel kunnen. Je zou zeggen dat ze in Australië wel wat gewend zijn, maar blijkbaar was de kleding van Corradi reden genoeg om haar te weigeren.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De italiaanse kon het niet geloven en gooide meteen een foto in een lokale Facebookgroep. Ze wilde weleens weten wat de locals van haar foute outfit vonden. Die zagen geen problemen met het pakje van Corradi en schoten haar meteen te hulp.

De foute outfit van Martina.

North Bondi Fish kreeg uiteraard een bootlading kritiek over zich heen. Zij konden meteen op een hele stapel negatieve reviews rekenen, waardoor de uitbater zich gedwongen voelde om haar excuses aan te bieden. Het personeel kreeg een tik op de vingers en Corradi kreeg een gratis etentje aangeboden. De dresscode mag ze dit keer zelf kiezen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws