doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Jennifer Hoffman haalt pikant plaatje uit de oude doos

Jennifer Hoffman vierde gisteren haar veertigste verjaardag. De Actrice en presentatrice zal ongetwijfeld zelf een hele stapel cadeaus uitgepakt hebben, maar zelf heeft ze ook een presentje gepresenteerd. En wat voor één!
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Jennifer Hoffman haalt pikant plaatje uit de oude doos

Jarig

Het zal wel druk zijn in huize Hoffman, want twee dagen voor Kerst moet de verjaardag van Jennifer ook nog gevierd worden. Het zal sowieso het hele jaar wel storm lopen, want Jennifer acteert en presenteert er op los. Zo verscheen ze de afgelopen tijd in 3 op Reis, Verborgen Verleden en Gefileerd. Daarnaast kennen we haar natuurlijk als Hannah uit De Luizenmoeder en deed ze eerder mee aan Wie is de Mol?

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Maar goed, je verjaardag vieren betekent ook trakteren en dat doet Jennifer zeker. Op Instagram deelde ze een parel van een plaatje, waarvan we stiekem wel vermoeden dat het iets voor haar 40e verjaardag genomen moet zijn (39 misschien?). Geniet ervan!

Wij zijn Jennifer natuurlijk dankbaar voor het delen van deze pikante foto. En hoewel ze zelf zegt dat te bloot en te sexy niks voor haar is (zie het bericht hieronder), vinden wij dat ze zo’n fotoshoot toch niet verkeerd aanpakt. Lekker bezig, Jennifer!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws