doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

‘Ik voel dat ik weer wil vechten’ - Messi heeft zijn motivatie terug

De mediachuwe Messi heeft kortgeleden zijn stilte weer doorbroken om in gesprek te gaan met tv-zender laSexta. Ondanks teleurstellende prestaties van de Argentijnse International zegt hij dat het goed gaat en dat hij hoop heeft voor de nabije toekomst.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
‘Ik voel dat ik weer wil vechten’ - Messi heeft zijn motivatie terug

Interview

Het hele verhaal gaan we zondag pas zien, maar een deel van het interview stond alvast op de site van laSexta. Daarin vertelt Messi over de problemen van het afgelopen seizoen, de onderhandelingen met andere clubs en de toekomst van FC Barcelona. “Ik weet dat Barcelona een moeilijke tijd doormaakt, als team, als club, maar ik kijk uit naar de komende periode”, sprak Messi in het interview.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

In vorm

Het lijkt ook alsof de 33-jarige Argentijn zijn vorm langzaam terug begint te krijgen. Deze week evenaarde hij het record van de Braziliaanse legende Pelé, door 643 goals te maken voor één club. Dat deed hij met het hoofd, tegen de verwachtingen van Pelé in, want die zei ooit dat Messi toch alleen met links kan schieten.

FC Barcelona

De laatste wedstrijd van Barcelona eindigde in een gelijkspel tegen Valencia, dat eerder 4-1 won van de grote concurrent, Real Madrid. Barca staat na 13 wedstrijden nu op de vijfde plaats in de Spaanse competitie. Vanavond staat de Catalaanse club opnieuw op het veld, ditmaal tegen Valladolid.

Laatste nieuws