doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Koppel vernoemt hun kind naar pizzabedrijf voor 6000 euro

Tegenwoordig krijgen kinderen de meest creatieve namen, maar je kroost naar een pizzaketen vernoemen? Dat is toch wel een vreemde actie, of je er nou voor wordt betaald of niet.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Koppel vernoemt hun kind naar pizzabedrijf voor 6000 euro

Gratis pizza

Domino’s pizza had een deal voor aankomende ouders in Australië. Doop je dochter of zoon Dominique of Dominic en je krijgt een bedrag ter waarde van 60 jaar lang elke maand pizza cadeau. Extra eis: het kind moest wel op de 60ste verjaardag van Domino’s geboren worden.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Laat het zoontje van Clementine Oldfield en Anthony Lot nou net op die dag geboren zijn. Na negen maanden in de pizza-oven kwam kleine Dominic Julian Lot op aarde, precies 60 jaar nadat Domino’s de deuren opende.

Welke actie?

De ouders van de pizzababy claimen dat het plan om hun kind Dominic te noemen al veel langer bestond. Het stel zegt dat ze niet eens op de hoogte waren van de actie, totdat grootmoederlief een berichtje stuurde in de familie-app. Dat zou natuurlijk kunnen, maar wij vermoeden dat de lokroep van 60 jaar gratis pizza net iets te sterk voor ze was.

Hoe het ook zij, de ouders van Dominic hoeven zich de komende jaren in ieder geval niet druk te maken over de voeding van hun zoontje, tenzij hij geen pizza lust natuurlijk.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws