doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Man gebruikt kettingzaag voor overval op McDonald’s

Een niet-zo-subtiele overval bij een McDonald’s in Amerika leverde een 26-jarige man een Big Mac-menu op, met extra celstraf.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Man gebruikt kettingzaag voor overval op McDonald’s

De 26-jarige Alice Sweet heeft een naam die beter zou passen bij de knuffel van een 6-jarig meisje, maar dat betekent niet dat hij een onschuldige jongen is. De Amerikaan pakte gisternacht zijn kettingzaag uit de kast om op jacht te gaan naar een paar hamburgers. Die vond hij bij de McDonald’s in Portland.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Overval

Eenmaal bij het restaurant aangekomen zorgde Sweet voor heel wat theater. Hij gebruikte zijn bijzondere wapen om de medewerkers te bedreigen totdat ze hem een paar hamburgers en wat te drinken meegaven. Daarna besloot hij nog wat auto’s te bewerken op de parkeerplaats. Daar werd de manager niet heel vrolijk van, dus die kwam boos naar buiten rennen. Die woede veranderde al snel in angst toen Sweet met gereedschap en al achter de manager aan begon te rennen. Tsja, wie confronteert er dan ook een gek die gewapend is met een kettingzaag.

Of Sweet tussen alle gekte door nog tijd had om zijn hamburger met frietjes naar binnen te proppen? Dat is nog maar de vraag, want de politie was al snel ter plekke. Zij wisten de man zonder al te veel moeite met zich mee te nemen. Opgeruimd staat netjes.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws