doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Stervende vader liet tien dollar achter voor eerste biertje van zijn zoon

Zes jaar geleden overleed de vader van de Amerikaanse Matt Goodman aan de gevolgen van kanker. Zijn wens, meemaken dat Matt zijn eerste biertje drinkt, was niet uitgekomen. In het geheim deed de vader van matt echter toch nog een poging om aan dat biertje bij te dragen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Stervende vader liet tien dollar achter voor eerste biertje van zijn zoon

Matt was vijftien jaar oud toen zijn vader overleed. Hij moest nog zes jaar wachten voordat hij zijn eerste legale biertje zou kunnen kopen, aangezien je in Amerika minimaal 21 moet zijn om alcohol te drinken. Toen de dag van zijn 21ste verjaardag eenmaal aanbrak, wachtte hem een bijzondere verrassing.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Geheim

De vader van Matt had op zijn sterfbed namelijk een tientje in de handen van Matt zijn zus gestopt. Hij vroeg haar om het zes jaar lang geheim te houden tot de 21ste verjaardag van haar broer. Op dat moment moest ze het aan Matt geven, met de boodschap dat zijn vader zo toch zijn eerste biertje kon betalen.

Proost

Een paar weken geleden was het dan eindelijk zover. Matt vertelde zijn verhaal via Twitter, met een foto van het speciale biljet en de eerste slok. Daarboven de tekst: “Proost pa, deze drink ik op jou”.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws