doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Boef verkoopt peperdure auto nu hij zonder rijbewijs zit

Rapper Boef mag voorlopig niet meer achter het stuur kruipen. Zoveel heeft hij dus niet meer aan zijn collectie mooie wagens. Met de lockdown kan hij bovendien geen concert meer geven, dus dan zit er nog maar één ding op: verkopen die handel!
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Boef verkoopt peperdure auto nu hij zonder rijbewijs zit

Rijbewijs

In 2016 kwam er een video online waarin te zien was dat Boef even plankgas gaf op de snelweg. Hij haalde een nette 300 kilometer per uur in zijn wagentje en mocht meteen zijn rijbewijs inleveren. Daar was de rapper het niet mee eens, dus ging hij in hoger beroep. Veel succes boekte hij daar overigens niet mee, want de straf werd alleen maar verhoogd. Hij raakte zijn rijbewijs 2,5 jaar lang kwijt en kreeg ook nog een boete van 6500 euro.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Te koop

Boef kan vast wel wat centen gebruiken tijdens de lockdown, want hij spendeert zijn tijd in Dubai, waar het normaal is om een beetje met je geld te strooien. Zijn peperdure Rolls Royce Wraith heeft hij niet meer nodig, dus die heeft hij online te koop gezet. Vraagprijs is een kleine 200.000 piek. Dat wordt flink dokken als je op zoek bent naar een nieuwe auto, maar dan heb je ook een mooie wagen met een topsnelheid van 250 kilometer per uur. Niet genoeg om dezelfde straf als de rijdende rapper te krijgen, maar snel is-ie zeker.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws