doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Fotomoment bij afgrond wordt vrouw fataal

Sommige mensen gaan net even een stapje te ver bij de jacht naar een paar extra likes op social media. Dat ervaarde de familie van deze vrouw, toen ze haar tijdens het maken van een foto achterover in een ravijn zagen vallen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Fotomoment bij afgrond wordt vrouw fataal

Een Australische vrouw die een mooi plaatje van zichzelf wou laten schieten, koos daar de verkeerde plek voor uit. Bij een beroemde afgrond in het Grampians Park in Victoria liet ze zichzelf op de foto zetten, maar op het moment dat het kiekje werd gemaakt, stortte ze achterover de diepte in.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De regionale politie is teleurgesteld door het ongeluk. Ze zien steeds vaker dat mensen hun leven op het spel zetten voor een paar extra likes op social media. Agenten proberen ongelukken te voorkomen door het gebied te beveiligen met hekwerk. “Maar we kunnen moeilijk heel Victoria afzetten”, vertelde de minister van de politie, Lisa Neville. De verwachting is dat mensen na dit ongeval in ieder geval wat beter opletten. Althans, dat hoopt Neville, want zoals ze zelf zegt: “Geen enkele foto is een leven waard.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws