doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Vrouw zamelt geld in om haar enorme borsten te verkleinen

Elke zondag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het delen de moeite waard is. Een vrouw en haar bijzondere inzamelingsactie.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Vrouw zamelt geld in om haar enorme borsten te verkleinen

Nathalie Donnan is klein van stuk, maar dat zijn haar borsten absoluut niet. Ze heeft inmiddels een cup K. Toen ze elf jaar oud was had ze al cup FF. “Ik keek vroeger altijd in de spiegel en vroeg me af waarom ik er niet zo uitzag als de rest.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Leed

Lange tijd leek de stapel bos hout voor de deur niet te groeien, maar na de geboorte van haar dochter in oktober groeiden haar borsten met acht maten. Als gevolg daarvan heeft ze geen bh’s om in te sporten en is een klein stukje lopen al een zware last. “Ze hebben mijn leven verwoest op verschillende manieren. Het is moeilijk om kleren te kopen en bovendien krijg ik altijd ongewild aandacht. Ik wil dan ook niet iets dragen wat sexy kan overkomen. Ik wil graag een vriend vinden, maar in datingapps beginnen jongens alleen maar over mijn borsten,” vertelt de vrouw aan The Sun.

Ze gaat verder: “Mijn borsten maken het moeilijk om zelfs de simpelste oefeningen te doen. Dan schiet de pijn in mijn rug. Ook op mentaal vlak voelt het niet goed. Door de grote invloed op mijn leven heb ik een depressie.

Inzameling

De vrouw staat nu op een wachtlijst voor haar borstverkleining, maar dat duurt haar te lang. Ze is nu een crowdfundingactie gestart om haar borsten sneller te verkleinen. Daarvoor heeft ze ongeveer 6.000 euro voor nodig.

Laatste nieuws