Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Advocaten Ridouan T. medeverantwoordelijk voor moord op Derk Wiersum volgens kroongetuige

Op 18 september 2019 werd advocaat Derk Wiersum geliquideerd vanwege zijn deelname aan het Marengo-proces. Wiersum was de advocaat van kroongetuige Nabil B., die verklaringen heeft afgelegd tegen de hoofdverdachte Ridouan T. Volgens B. maakt het gedrag van de advocaten van T. hen medeverantwoordelijk voor de moord op Wiersum.

Advocaten Ridouan T. medeverantwoordelijk voor moord op Derk Wiersum volgens kroongetuige

Volgens B. hebben een aantal acties van de advocaten van de groep T. waarschijnlijk geleid tot de dood van Wiersum. Dit vertelde hij gisteren in de extra beveiligde rechtbank op Schiphol. Zo zouden de advocaten erop gewezen hebben dat de officieren van justitie en de advocaat van de kroongetuige door dezelfde deur de rechtszaal binnen kwamen lopen en dat het leek alsof Wiersum ‘meepuzzelde’ aan de verklaringen van B.

Geen toeval

Als het aan B. ligt, zijn de acties van de advocaten geen toevalligheden. Ze zouden geprobeerd hebben om Wiersum zwart te maken, waardoor T. uiteindelijk het commando zou hebben geven om de moord op Wiersum te plegen.

De betreffende advocaten ontkennen alle beschuldigingen en zijn verbaasd over de belachelijke aanval van de kroongetuige. Volgens hen is B. een leugenaar, die over de rug van zijn overleden advocaat probeert zijn eigen verhaal recht te breien.

Misdaad
  • crime-nieuws.nl, nos.nl
  • ProShots