doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Man aangeklaagd door vriendin omdat hij niet wil trouwen

Soms kom je er na een relatie van acht jaar pas achter dat je tóch geen toekomst samen ziet. Tsja, pech. Al kan de vriendin van deze man dat niet erg waarderen. Zij sleept hem voor de rechter, omdat hij niet met haar wil trouwen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Man trouwen

Het zit niet mee voor een 28-jarige man uit het Afrikaanse Zambia. Herbert Salaliki, zoals de man heet, was na acht jaar relatie nog steeds niet op één knie gegaan. Hij zag tóch geen toekomst samen met zijn vriendin en besloot een punt te zetten achter hun relatie. Tot grote woede van zijn 26-jarige vriendin Gertrude Ngoma. Waar de ene vrouw haar liefdesverdriet verwerkt met een paar repen chocolade en wat zielige films, besloot Ngoma het hogerop te zoeken.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Salaliki en Ngoma hebben samen een kindje. Hij had zelfs de bruidsschat al betaald, zoals dat gaat in Zambia. Ngoma zag dan ook een vrolijke toekomst voor zich, maar die viel in duigen toen de man het met haar uitmaakte. Nu sleept zij hem voor de rechter voor het verdoen van haar tijd. "Hij is nooit serieus met mij geweest", zei ze in de rechtbank. "Ik verdien duidelijkheid over onze toekomst samen." Een toekomst samen, dat zit er niet in als het aan de 28-jarige man ligt. In de rechtbank legt hij uit dat hij na het betalen van de bruidsschat niet genoeg geld had om een bruiloft te betalen. Daarnaast vond hij dat zijn vriendin hem wel erg onder druk zette om een aanzoek te doen, terwijl hij daar nog niet aan toe was.

Rechter

Aan de rechter de eer om hierover een uitspraak te doen. Voor hem was dit natuurlijk een gevalletje 'wat moet ik hiermee?' Hij raadde het stel dan ook aan om het samen verder uit te zoeken en zelfs te verzoenen, aangezien ze nog niet getrouwd zijn. Tsja, dat was natuurlijk het hele probleem. Bedankt hè!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws