Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Italiaan wandelt 450 kilometer om af te koelen na ruzie met vrouw

Knetterende ruzie met je betere helft? Vliegen de vonken je om je oren? Misschien is de beste optie om gewoon even een blokje om te gaan. Dat was in ieder geval het plan van deze Italiaan, totdat hij in de problemen kwam.

Italiaan wandelt 450 kilometer om af te koelen na ruzie met vrouw

De 48-jarige man die de titel ‘Italiaanse Forrest Gump’ heeft gekregen, was even klaar met het gezeur van zijn vrouw. Hij moest en zal een wandeling maken om af te koelen voordat hij weer met haar in één kamer kon zitten. Blijkbaar duurde dat wel even, want zijn route liep vanaf zijn huis in het Noord-Italiaanse Como tot Fano aan de kust vlakbij San Marino. Een snelle check op Google Maps vertelt ons dat hij een wandeling van minstens 421 kilometer nodig had om op tot rust te komen, dus het zal wel een pittige ruzie geweest zijn.

Boete

Het einde van de man zijn reis was nogal abrupt. Om twee uur ’s nachts, een week na zijn vertrek, werd hij aangehouden door de politie. In Italië is vanwege de lockdown een avondklok ingesteld, die de man met zijn wandeltochtje had overtreden. Hij kreeg een boete van de agenten, die vervolgens ook nog zijn vrouw belden omdat ze haar man als vermist had opgegeven. Zo was hij in één klap 400 euro armer en weer herenigd met zijn ‘geliefde’. Wat een feest.

Bizar
  • bbc.com
  • Unsplash