doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Feiten over Fallussen - 1 op 10 mannen geeft een bijnaam aan zijn pielemuis

Hoe gaat-ie? Hangt-ie of staat-ie? Waarschijnlijk zal je jongeheer wel hangen, maar niet de hele dag door, want tweederde van de heren heeft dagelijks een erectie. Dit blijkt uit onderzoek van iVOX, speciaal voor het radioprogramma Love, Sex & Drama. Zij hebben een hele rits informatie over het derde been opgezocht en daar zitten een aantal interessante feiten tussen. Alles komt langs, van pijn tot prestatiedruk, dus bereid je voor op een flinke dosis fallusfeiten, komt-ie:
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Feiten over Fallussen - 1 op 10 mannen geeft een bijnaam aan zijn pielemuis

Doktersadvies

Vlekken, deuken, pijn of jeuk komen vaker voor dan je denkt. 31% van de heren heeft weleens problemen met hun penis gehad. Blijkbaar is een beetje man niet bang om daarvoor naar de dokter te gaan, want ruim 22% van de aangesproken kerels heeft ooit een doktersafspraak gemaakt speciaal voor problemen met hun jongeheer.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De SOA is de grote boosdoener. In Nederland laten zo’n 150.000 mensen per jaar zich testen op de seksuele overdraagbare aandoeningen. Meestal blijken tussen de 18 en 19 procent van de geteste personen ook daadwerkelijk een ziekte onder de leden te hebben. Twijfelgevalletje? Gewoon testen dus, want in 80% van de gevallen is er niets aan de hand.

Jaloers?

Meetlint al gepakt om te kijken hoe lang hij nou precies is? Onzekerheid over de grootte komt bij twee op de vijf mannen voor. Meestal met jaloezie als reden, hetzij door porno te kijken of omdat ze het geslachtsdeel van een bekende hebben gezien. Ook de angst voor een teleurgestelde bedpartner staat op de lijst, maar geven de dames nou echt zoveel om een dikke rookworst, of kom je met een kleine cabanossi ook door de keuring?

Het antwoord is redelijk neutraal, want ongeveer de helft van de vrouwen geeft aan dat de grootte geen verschil maakt. De rest vindt echter wel dat meer lengte telt voor meer plezier. Uiteindelijk houden wij het toch bij het eeuwenoude gezegde: Het gaat niet om de grootte van het gereedschap, maar om de manier waarop je het gebruikt.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws