doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Politie treft twee onthoofde kinderen aan, vader gearresteerd

In de Amerikaanse Lancaster in de staat Californië werd afgelopen vrijdag een gruwelijke vondst gedaan. In een woning werden de onthoofde lichamen van een 12-jarige jongen en een 13-jarig meisje gevonden.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Politie treft twee onthoofde kinderen aan, vader gearresteerd

Of de twee slachtoffers die vrijdag ook vermoord zijn, is voor de politie nog een mysterie. Volgens de LA Times is het nog onduidelijk wat er precies heeft plaatsgevonden, maar de vader van het gezin is na verhoor door de politie gearresteerd. Ook zijn vrouw en twee andere kinderen waren in het huis aanwezig, maar zij zijn na verhoor weer vrijgelaten.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Gaslek

Het was niet de politie, maar de brandweer die de slachtoffers in eerste instantie ontdekte. Een onbekend nummer belde dat er een mogelijk gaslek op het adres was, waarna de hulpdiensten meteen uitrukten. De brandweermannen vonden echter geen gaslek, maar kwamen in verschillende kamers wel de onthoofde lichamen van de kinderen tegen, waarna ze de politie inschakelden.

Ongeloof

De vader, die volgens de LA Times werkte als personal trainer, werd door zijn cliënten beschreven als hardwerkend, betrouwbaar en zeer aardig. Ze reageerden allemaal bijzonder verbaasd op het nieuws over de arrestatie van de man. Of hij ook daadwerkelijk schuldig is aan de moord op de twee kinderen moet nog blijken.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws