doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Ruzie over netjes eten leidt tot dodelijke steekpartij

Het kerstdiner zit er weer aan te komen. Even je nette kloffie aan en dan gezellig met de rest van de familie aan tafel. Dan moet je wel even zorgen dat je tafelmanieren in orde zijn, want anders krijg je ruzie.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Ruzie over netjes eten leidt tot dodelijke steekpartij

In het Amerikaanse Chicago ging het vorige vrijdag al mis, toen de 29-jarige James Dixon besloot om de restjes van het diner met zijn blote handen naar binnen te werken. Dat werd niet op prijs gesteld door de 52-jarige gastheer Vincent Jackson, die Dixon even liet weten dat de rest van de gasten niet waardeerden dat hij het diner met zijn klauwen naar binnen zat te schoffelen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Dixon had al een paar glazen bier in de keel geklapt voordat de gastheer hem confronteerde en daardoor was hij een tikkeltje agressiever dan normaal. Toen hij te horen kreeg dat het beter zou zijn als hij even een setje bestek ging pakken, haalde hij alleen een mes uit de keuken om vervolgens de gastheer te lijf te gaan.

Dixon had al een verleden bij de politie en moest voor meerdere misdaden nog een bezoekje brengen aan de rechter. Toen hij zondag naar de rechtbank werd gebracht, vroeg hij alvast eventjes hoe lang hij achter de tralies terecht kon komen. Het antwoord: zo’n 20 tot 60 jaar.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws