doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Nieuwe auto wordt na 30 seconden door politie afgepakt

In het Engelse Northampton mocht de trotse eigenaar van een nieuwe Renault Megane CC na een halve minuut alweer afscheid nemen van zijn nieuwe wagen. Door een onhandige stunt bij het verlaten van de garage reed hij bijna tegen een politiewagen aan.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Nieuwe auto wordt na 30 seconden door politie afgepakt

Dit weekend gingen twee agenten in Northampton rustig op patrouille, toen er opeens een auto recht op hun wagen af kwam racen. De eigenaar van de gloednieuwe Renault was meteen na het instappen de controle over het stuur verloren. Hij reed zijn bak zo de verkeerde kant van de weg op en knalde bijna tegen de politiewagen aan. De verbaasde agenten gaven meteen een stopteken aan de waaghals die net hun bolide probeerde kapot te rammen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Vervolgens stapten de heren van de wet uit om eens een hartig gesprek te voeren met de slechte chauffeur. Daarbij bleek niet alleen dat hij voor geen meter kon rijden, maar dat hij ook nog eens zonder autoverzekering de weg op was gegaan. In Engeland is dat een overtreding waar je niet zomaar met een boete aan ontsnapt. Nee, de blitse bolide werd meteen weggesleept. Dat was wel even balen voor de eigenaar, want hij heeft in totaal zo'n 30 seconden van zijn nieuwe autootje kunnen genieten. Volgende keer maar even een extra rijlesje nemen en de verzekeraar bellen voordat hij de weg opgaat.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws