doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Bejaarde overleden in de gevangenis na celstraf voor ‘te hard draaien klassieke muziek’ 

Echte criminelen horen natuurlijk thuis in de bajes. Zeker de meest gevaarlijke figuren, zoals de 83-jarige Ian Trainer uit Liverpool. De Engelsman sleet zijn laatste dagen in de cel, nadat hij gevangen werd genomen voor het luisteren naar klassieke muziek.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Bejaarde overleden in de gevangenis na celstraf voor ‘te hard draaien klassieke muziek’ 

Gevaarlijke coronafeestjes met keiharde muziek? Ze zijn niets vergeleken met de dagelijkse stunts van deze topcrimineel. De 83-jarige Trainer pompte dagelijks Classic FM op tijden die volgens zijn buurman niet door de beugel konden. Na meerdere klachten kreeg hij een verbod om zijn muziek tussen 09.00 en 22.00 te draaien op een hoger volume dan ‘dat van een normaal gesprek’.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De aanstellerij van de buurman kon deze bejaarde niet boeien, dus hij knalde op de verboden uren nog wat klassiekers uit zijn speakers. Dat leverde hem in februari al een half jaar in de cel op. Had hij daarna zijn lesje geleerd? Absoluut niet. Eenmaal thuis aangekomen, draaide hij de volumeknop weer even flink omhoog. De politie stond natuurlijk meteen voor de deur om hem weer terug te slepen naar de bajes, dit keer voor de rest van zijn leven.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws