doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Auto wordt gejat terwijl eigenaar staat te wildplassen

Soms moet je zo nodig dat er geen andere optie is dan je auto even aan de kant van de weg zetten om een snelle plas te plegen. Gelukkig kan er dan weinig misgaan, toch?
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Auto wordt gejat terwijl eigenaar staat te wildplassen

Ken je het gevoel? Lange autorit, je probeert te focussen op de weg, maar je gedachten gaan alleen maar naar je blaas. Je moet zo ongelooflijk nodig pissen! Op een gegeven moment houd je het gewoon niet meer vol en zet je de auto met twee wielen in de berm, gooi je de deur open en ren je naar de sloot. Eindelijk kun je de kraan opengooien. Man, wat een opluchting! En dan draai je je om en zie je plotseling dat je auto verdwenen is. Sta je daar in de middle of nowhere.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Een man uit Vinkeveen hoefde het zich niet voor te stellen, want het overkwam hem echt. Terwijl de wildplasser zijn rits dichtdeed, zag hij een vlotte crimineel wegrijden in zijn auto. Gelukkig had de man zijn telefoon nog in zijn zak, dus kon hij meteen contact opnemen met de politie. Hij moest wel eerst een goede smoes verzinnen voor het uitstappen, want wildplassen levert natuurlijk een mooie boete op.

Wat de man ook vertelt heeft, de politie ging in ieder geval meteen aan de slag. Het kostte ze weinig tijd om de autodief te pakken te krijgen, want hij werd diezelfde dag nog gevonden. De wildplasser kreeg ook meteen zijn auto weer terug.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws