doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Mueslireep jatten levert twee jaar celstraf op

De meeste mensen die trek hebben in een snack, rennen gewoon even langs de supermarkt. Maar wat als de buurtsuper geen optie is? Dan moet je maar een deur intrappen voor je mueslireep.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Mueslireep jatten levert twee jaar celstraf op

Dit was de strategie van een 41-jarige man in Den Haag. De rechtbank heeft hem twee jaar celstraf gegeven, omdat hij het niet kan laten om constant deuren kapot te beuken tijdens zijn zoektocht naar een tussendoortje.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Op 13 juli ramde hij door de voordeur van een bedrijf heen, waarna hij 200 euro contant geld uit de kassa pakte. Met brute kracht inbreken is natuurlijk zwaar werk en daar krijg je stevige trek van. De 41-jarige besloot daarom nog maar een deur in te trappen, maar ditmaal niet om een kassa te plunderen. Hij forceerde de voordeur van een tweede bedrijf, om er vervolgens met één mueslireep vandoor te gaan.

De 41-jarige is een bekende van de politie en heeft al vaker in de bak gezeten voor dit soort diefstallen. Voor het jatten van het contante geld en de snack heeft de man twee jaar celstraf gekregen. Voorlopig hoef je dus niet bang te zijn dat je voordeur kapot wordt getrapt, zelfs als je nog mueslirepen in huis hebt.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws