doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Dieven krijgen 9 jaar voor jatten 'erotisch' horloge

Jammer joh: heb je bijna 1 miljoen dollar neergeteld voor een uniek horloge dat je sensuele berichtjes stuurt, wordt-ie van je pols gerukt door twee zakkenrollers.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
horloge

Erotisch klokje

Twee Londense dieven verdwijnen jarenlang achter de tralies vanwege het jatten van een bijzonder duur klokje. Ze wisten een 'RM 69 Erotic Tourbillon' van de pols van de goedbedeelde Ngoc Cao te grissen. Dit horloge vertelt niet alleen hoe laat het is, maar weet je ook wakker te houden door wisselende, wellustige berichten op de wijzerplaat te tonen. Als je een blik werpt op het uurwerk om te lezen of je je afspraak nog haalt, zie je ook meteen een tekstje als 'Ik kan niet wachten om je vanavond te ontdekken' of 'Ik wil je tepels kussen.'

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De uit Vietnam afkomstige Ngoc Cao voelde tijdens het winkelen de Britse hoofdstad dat iemand aan zijn pols trok en hem het ondeugende klokje afhandig maakte. Niet alleen moest hij daardoor zijn dagelijkse erotische leuzen missen, ook in andere opzichten was het een kostbaar verlies. Het horloge kwam namelijk uit een beperkte oplage van 30 stuks en had de beste man zo'n 929.000 dollar gekost - omgerekend zo'n 800.000 euro.

Celstraf

De daders behoren tot een gang die ook zes andere gefortuneerde horlogedragers wist te beroven. De twee dieven die nu zijn opgepakt, Mehdi Didda en Mohamed Safri, moeten respectievelijk negen en acht jaar brommen. Ook lopen ze het risico dat ze na hun gevangenisstraf terug moeten naar hun land van herkomst, Algerije. Of Cao inmiddels weer herenigd is met zijn geinige gadget is onduidelijk.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws