doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Lekker pittig: kweek met deze set je eigen penispepers

Met welk lullig cadeau moet je je maten tijdens de feestdagen nu weer opzadelen? Ga voor een – letterlijk – pikant presentje met het Grow Your Own Dick Kit. Lekker thuis hete pepers kweken in de vorm van, jawel, een penis.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Grow A Dick Kit

Pikante pepers

Je eigen leuter laten groeien aan de hand van zaad. Peperzaad om precies te zijn. Het kan met deze Grow Your Own Dick-set van Firebox, het merk voor geinige cadeaus waar je niks aan hebt, behalve een beetje lol.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Met de kit kun je felrode pepers kweken, die naast lekker pittig ook goed geschapen zijn. De set bestaat uit een box met daarin de zaadjes en voedingsstoffen om het plantje de lucht in te laten schieten. Zet ‘m op een zonnig stekkie, geef ‘m af en toe een scheutje water en binnen een paar weken zijn je eigen peperpiemels een feit.

Spicy gerecht

Terwijl je wacht tot het plantje is volgroeid, kun je alvast een leuke manier bedenken om de rode jongeheer te serveren (de website die de grow kit verkoopt, tipt zelf gemberballen, maar een goeie gehaktbal zou volgens ons ook niet misstaan op het bord. En vergeet de saus niet!). Nog meer vreetvertier: maak er een challenge van en kijk wie een flinke hap durft te nemen uit de gloeiendhete penis, eh, peper.

Hoewel deze set te koop is op eenmannenkado.nl, vermoedden we dat er ook heel wat dames wel een pikant plantje uit kunnen laten groeien – vooral als er een vrijgezellenfeest in het vooruitschiet ligt.

Als je de smaak te pakken hebt, kun je je groene vingers ook nuttig maken met het Grow Your Own Marijuana -set. Voor bierliefhebbers is er de Grow Your Own Craft Beer-variant, waarbij je je eigen hopplant in de vensterbank kweekt terwijl je met een koud biertje in de hand alvast fantaseert over wat je zelf straks gaat brouwen. Als je de groene rakker geen water vergeet te geven, uiteraard.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws