doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Billenvergroting kost twee vrouwen het leven

In Duitsland moet een plastisch chirurg voor de rechter verschijnen omdat twee van zijn patiënten zijn overleden tijdens een behandeling die bedoeld was om hun billen bij te werken.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Billenvergroting kost twee vrouwen het leven

Teveel vet op de buik? Een plastisch chirurg in het Duitse Düsseldorf wist wel raad met een overschot aan spek. Bij de zogenaamde ‘Brazilian Butt lift' haalde hij bij vrouwelijke patiënten vet weg uit hun eigen lichaam om het vervolgens weer in hun bilpartij te stoppen. Het einddoel - een mooie ronde kont - kon blijkbaar niet geheel zonder risico bereikt worden.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Risico

Twee vrouwen werden slachtoffer van medische fouten van deze arts. De patiënten waren niet op de hoogte van de gevaren van de operatie. Zij dachten dat een maatje meer geen risico’s met zich mee zou brengen, maar dat is niet waar. De arts is afgelopen maandag aangeklaagd.

Helaas is er nog geen veiligere optie voor een snelle weg naar een mooi achterwerk. Voor de vrouwen die liever zonder gevaar voor eigen leven aan hun billen willen werken, is de sportschool nog steeds de beste optie.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws