doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Tinder-foto doet eeuwige wc-rol discussie weer oplaaien

Elke zondag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het delen de moeite waard is. Met vandaag, een Tinderprofiel dat voor kwade reacties heeft gezorgd.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Tinder-foto doet eeuwige wc-rol discussie weer oplaaien

Foto

Wanneer je een foto koppelt aan je Tinder-profiel, hoop je waarschijnlijk dat iemand je aanspreekt op je uiterlijk of iets dergelijks, maar deze Hana Michels werd gebombardeerd met berichten over een toiletrol die te zien is op haar profielfoto. De komische afbeelding toont Hana in de badkamer, gewikkeld in een handdoek, met een tandenborstel in haar mond. Maar dat is volgens velen niet het vreemdste op de afbeelding...

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Toiletrol

Het is immers niet de grappige pose waar mensen op reageren, maar vooral de wc-rol op de achtergrond. Hana tweette dat sinds het lanceren van haar profiel, 23 mannen haar hebben gemaild om te zeggen dat ze de rol verkeerd heeft opgehangen. De post, die meer dan 2000 keer is gedeeld, leidde dan ook al snel tot een vervolg op het eeuwige debat over wat de juiste richting is om een toiletrol op te hangen: papier aan de voorkant of juist aan de achterkant?

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws