doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Dorpje houdt race voor luie mensen

Elke zaterdag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, een race speciaal voor de grootste luiaards.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Dorpje houdt race voor luie mensen

In het plaatsje Boern in Texas hebben ze elk jaar een speciale race voor luie mensen die georganiseerd wordt voor de Vereniging van Luie en Zorgeloze Renners. Maar je krijgt meer te doen dan alleen maar rennen. Op het 800 meter lange parcours krijg je gratis bier, koffie en donuts op de pauzeplaats die halverwege ligt. Ook is er een rookruimte. Voor de extreem luilakken is er het speciale vip-pakket. Dan wordt je over het parcours gereden met een gerestaureerde Volkswagen Camper met daarin genoeg bier om de hele race te kunne voltooien. Bovendien krijg je ook nog een grotere medaille! Jij bent tenslotte de luiste. Maar er zijn meer prijzen te winnen. Het startschot wordt gegeven door een doedelzakspeler.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Helaas is het evenement alweer vol, maar wellicht kun je het al in de agenda zetten voor volgend jaar. Wil je net doen alsof je hebt meegedaan? Dat kan natuurlijk. Als luie koning krijg je voor 25 dollar alsnog een medaille en T-shirt. Overigens gaat de opbrengst naar een goed doel. Het geld wordt besteed aan kinderen die in armoede leven en nauwelijks goed eten krijgen in weekenden.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws