doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Vrouwelijke bewaker deelde het bed met meerdere gevangenen

Collega’s die samen onder de lakens duiken, oké, maar een bewaker en een gevangene? Dat is toch nog een tikkeltje onprofessioneler.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Vrouwelijke bewaker deelde het bed met meerdere gevangenen

In Australië staat de wereld op zijn kop, nadat er een schandaal onthuld werd in een gevangenis in Sydney. Melissa Goodwin, een dame die deel uitmaakte van de bewaking had zich vaker dan eens laten verwennen door de gevangenen. Als bedankje haalde ze ook nog eens sigaretten en ander smokkelwaar de gevangenis binnen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De dame in kwestie kwam al eerder in de problemen toen ze niet kwam opdagen bij haar eigen rechtszaak, omdat ze liever een middagje naar de sportschool ging. Nu was ze echter wel aanwezig, maar dat zorgde ook voor problemen.

Scheldpartij

De bewaakster, die verder bijverdient als bodybuilder, kon haast niet geloven wat haar overkwam toen ze in de rechtszaal hoorde dat ze volgende zomer berecht zou worden. “What the f**k”, was haar reactie. Helaas is schelden in de rechtszaal een strafbaar feit, dus zo groeide de lijst met misdaden. De aanklacht voor vloeken in de rechtszaal verviel echter nadat ze haar relatie met de gevangenen toegaf.

Komende zomer hoort ze dus wat haar straf gaat worden. Althans, als ze dan wel zelf aanwezig is.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws