doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Man opgepakt tijdens sollicitatie voor baan bij de politie

Iedereen heeft weleens een matig sollicitatiegesprek gehad, maar bij deze man ging het wel heel slecht.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Man opgepakt tijdens sollicitatie voor baan bij de politie

Nette kleding uit de kast gehaald, schoenen gepoetst, cv opgestuurd: alles is klaar voor je sollicitatiegesprek. Natuurlijk kan het een tegenvaller zijn en wordt je afgewezen, maar veel erger kan het niet worden, toch?

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Op gesprek

Een man die solliciteerde bij de politie in het Amerikaanse Washington heeft het tegendeel bewezen. De 31-jarige wiens naam niet bekend is, had gereageerd op een vacature voor een civiele positie bij het lokale politiebureau. Daar hoort een standaardprocedure bij met een background check en een kort interview, want bij de politie moeten geen foute types terechtkomen.

Wat er precies gebeurd is, willen de agenten in Washington niet kwijt, maar de man heeft blijkbaar iets losgelaten tijdens zijn sollicitatiegesprek dat zo zorgwekkend was, dat de agenten hem meteen de boeien omsloegen. De alerte interviewers bleken zich niet voor niets zorgen te maken om de sollicitant. Na onderzoek bleek hij schuldig te zijn aan meerdere verkrachtingen van minderjarigen. Zo’n type hoort niet thuis op het bureau, behalve om in de cel gesmeten te worden natuurlijk.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws