Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man ontdekt dankzij Google Maps dat vrouw vreemdgaat

Elke zondag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het delen de moeite waard is. Met vandaag: een man die een pijnlijke ontdekking deed op Google Maps.

Man ontdekt dankzij Google Maps dat vrouw vreemdgaat

Je tikt een adres in en kijkt vervolgens welke route je moet lopen, fietsen of moet rijden. Dat dacht ook een man uit Peru toen hij Google Maps gebruikte maar het liep totaal anders..

De man wilde namelijk de route weten naar ‘Puente de los Suspiros de Barranco’. Dat is een brug in de hoofdstad Lima en daarnaast een aardige toeristische trekpleister. Toen hij het met streetview ging bekijken hoe hij er zo snel mogelijk kon komen stuitte hij op een vrouw die dezelfde kleren droeg als zijn vrouw.

Confrontatie

Toen de man steeds verder ging inzoomen wist hij het zeker; ‘Dit is mijn vrouw.’ Hij confronteerde haar met het beeld waarop te zien is dat ze een man die ligt op haar schoot streelt. De vrouw gaf meteen toe dat ze jaren terug een affaire had gehad. De foto van Google werd dan ook al in 2013 genomen, maar nu pas ontdekte de man het. Inmiddels is het koppel mede door de foto van Google uit elkaar. Big Brother is watching you zullen we maar zeggen..

Bizar
  • Unsplash