doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Vrouw gaat wel erg ver voor gratis fastfood

Spaarprogramma’s, vragenlijsten invullen, cashback-apps gebruiken: er zijn tegenwoordig tig manieren om een gratis vette bek te scoren. Een vrouw uit het Amerikaanse Georgia ging echter wel erg ver voor een gratis hap. 
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
gratis fastfood

Gevangengezet worden omdat je op slinkse wijze een gratis fastfoodmaaltijd wilde fiksen. Het kan alleen in Amerika. Daar deed een vrouw zich voor als FBI-agent om zo een gratis maaltijd bij een fastfoodrestaurant te versieren. Inventieve actie, zou je denken. Ware het niet dat ze compleet door de mand viel.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

FBI-agentje spelen

Wat een FBI vooral niet zou doen, is personeel bedreigen om zo gratis eten te krijgen. De 47-jarige Kimberly R. had die memo zeker gemist. In een Chick-Fil-A-vestiging ondernam de vrouw verscheidene pogingen om gratis eten te krijgen. Wilde het personeel dat niet geven? Dan zou de FBI-imitator de restaurantmedewerkers arresteren.

Erg lang duurde de façade niet. Vorige week donderdag werd R. in de boeien geslagen door de politie. En ook toen bleef ze in karakter. Alsof ze een portofoon bezat riep ze om assistentie. Die uiteraard niet kwam. Ze zat vervolgens slechts een aantal luttele dagen in de bak, tot ze zaterdag werd vrijgelaten op voorwaarde van een borgsom van 3.000 dollar.

Het is nog niet duidelijk hoe de verdere straf van de vrouw eruit zal zien.

Laatste nieuws