doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Kroegen dicht? Dan maar een vliegreis boeken voor een pilsje

Ook in het Ierse Dublin zitten door de lockdown alle kroegen op slot, maar op vliegvelden mag nog wel een biertje gedronken worden. Een groep vrienden besloot daarom een paar tickets te scoren om toch een pilsje te kunnen pakken.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Kroegen dicht? Dan maar een vliegreis boeken voor een pilsje

Balen hè, dat de horeca maar dicht moet blijven. Zometeen gaat er weer een vrijdagavond voorbij zonder dat je met je vrienden naar de kroeg kan. Dan maar weer een avondje met je betere helft op de bank televisie kijken. Of je komt natuurlijk met een creatieve oplossing, zoals deze jongens.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Vliegveld

Zij ontdekten dat de pubs op het vliegveld van Dublin namelijk wel gewoon open bleven tijdens de lockdown. Zo waren ze maar een vliegticket verwijderd van een gezellige avond. En laat er nou net een setje kaarten te koop zijn voor een tientje per stuk.

Eenmaal op het vliegveld aangekomen, konden de heren eindelijk in alle rust genieten van een lekker biertje. Nouja, in alle rust? Waarschijnlijk werden hun namen eens in de zoveel tijd omgeroepen, omdat er een vliegtuig op ze stond te wachten, maar dat mag de pret niet drukken, toch?

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws