doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Planten op de grill - McDonalds gaat vegan

De schappen in de supermarkt raken steeds verder gevuld met veganistische voedsel. Nu sluit ook één van de minder plantaardige plekken op aarde zich bij de groeiende trend aan.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Planten op de grill - McDonalds gaat vegan

De McDonalds is toch wel één van de laatste plekken op aarde waar je een vleesvervanger zou verwachten, maar niets is minder waar. De afgelopen tijd heeft Ronald McDonald in Canada al geprobeerd om zijn plantaardige hamburgers te verkopen en straks is de rest van de wereld aan de beurt.

McPlant

Panorama probeerde een tijdje geleden al of zo'n plantaardig stukje vlees een beetje te eten is. Dat was niet altijd een even groot succes. Het is nog even wachten voordat we kunnen testen of de groene burger, die de toepasselijke naam ‘McPlant’ draagt, wel een succes wordt. Volgend jaar gaat hij in verschillende landen getest worden. Of Nederland dan ook aan de beurt is? Dat weten we nog niet.

Voor de vleeseters

Heb je geen trek in zo’n groene schijf? Voor de echte carnivoren is er nog wel een lekker alternatief. Met Kerstmis gooit men bij de fastfoodgigant wat extra hamburgers op de grill, want dan introduceren ze in een aantal landen de dubbele Big Mac. Geen paniek dus als je toch liever een stukje vlees eet.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws