doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Sportscholen gaan dicht? Dan rijden we de tank voor!

Wereldwijd gaan er steeds meer deuren dicht door de tweede generatie van de lockdown. In Engeland moeten de sportscholen er nu aan geloven, maar de fanatieke sporters geven zich daar niet zomaar gewonnen. Zij hebben het zware geschut tevoorschijn gehaald.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Sportscholen gaan dicht? Dan rijden we de tank voor!

Grenade is de toepasselijke naam van een Brits bedrijf dat vooral proteïnerepen en andere supplementen voor sporters produceert. Toen zij te horen kregen dat de sportscholen zouden sluiten en hun klandizie dus weer zou verdwijnen, besloten ze om het heft in eigen hand te nemen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Het bedrijf kwam met een statement voor Boris Johnson: open de sportscholen, of we komen met een tank naar het parlement.

Tank

Een antwoord van de prime minister kregen de mannen van Grenade niet, dus toen zat er nog maar één ding op: de feloranje tank uit de garage halen en op pad. Op naar het parlement! Met een hoop rook en krijsend metaal sleepte de tank van Grenade zichzelf over het beton naar het parlement, waar ze hun protest hielden.

Statement

Het bewapende bezoekje was natuurlijk niet als een echt dreigement bedoeld. Het management van Grenade bestaat natuurlijk uit sportliefhebbers en die wilden het belang van hun passie even met de Britse ministers delen: “Fitness is belangrijk. Het vermindert stress en het is goed voor je geestelijke gezondheid, dus houdt de sportscholen alsjeblieft open.” Met deze boodschap probeert Grenade de deuren open te houden. Of dat ook gaat lukken is nog maar de vraag.

Laatste nieuws