doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Bankovervallers rollen binnen via riool

Een bank in het Italiaanse Milaan is dinsdagochtend overvallen door een aantal inbrekers die niet vies waren van een smerige ontsnapping.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Bankovervallers rollen binnen via riool

Op de vroege ochtend van 3 oktober kwamen twee mannen een filiaal van de Franse bank Crédit Agricole binnenlopen, waarna ze doodleuk een paar vuurwapens op de bewakers richtten. De overval leek daarna vrij snel in het water te vallen, aangezien er niemand was om de kluis leeg te halen terwijl dit tweetal de bewakers onder schot hield.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Plotseling kwam er toen nog een hele groep overvallers uit het riool kruipen. Terwijl de ranzige rovers uit de kelder klommen, probeerde een van de laatste aanwezige medewerkers uit de bank te vluchten. Hij had waarschijnlijk al gevaar geroken, of iets nog ranzigers natuurlijk.

Er ontstond nog een klein gevecht met een andere medewerker, maar daarbij raakte niemand gewond. Naast de directeur was er verder niemand in het gebouw aanwezig.

Ontsnapping

Uiteindelijk wisten de overvallers een aantal kluizen buit te maken, waarna ze zichzelf weer in de stront lieten zakken. Volgens de politie waren er in totaal zes mannen bij de misdaad betrokken, maar geen van hen is achteraf gevonden. Een paar agenten deden nog een dappere poging om de mannen achterna te gaan, maar dat hebben ze vrij snel opgegeven. Ze hoopten waarschijnlijk dat iemand anders het vuile werk wel zal opknappen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws