doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Schotse dokter zegt dat kipnuggets autisme kunnen genezen

We kennen allemaal wel iemand die zweert bij een of ander wondermiddel tegen een bepaalde ziekte. Een voetenbad tegen hoofdpijn, honing als je hooikoorts hebt, cola en augurken om misselijkheid tegen te gaan, noem maar op. Nu claimt een schotse dokter dat ze een manier heeft gevonden om autisme te genezen: kipnuggets!
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Schotse dokter zegt dat kipnuggets autisme kunnen genezen

Dokter Lorene Amet meent dat ze heel wat bijzondere ziektes kan genezen. Voor zo’n 300 euro per uur kun je een privégesprek met haar krijgen, waarin ze haar wijze raad met je komt delen. Emma Dalmayne, een onderzoeksjournalist die zelf autisme heeft, besloot eens te kijken wat de wonderdokter voor haar kon betekenen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Dalmayne kreeg een bootlading aan informatie binnen, met een aantal interessante manieren waarop ze autisme te lijf kon gaan. Iemand die zich goed aan het advies zou houden, kon binnen drie maanden autisme-vrij zijn. Volgens de bijzondere arts kon een goed dieet vooral bijdragen aan de genezing. En wat hoort er bij een goed dieet? Juist, (biologische) kipnuggets.

Dalmayne was niet te spreken over het advies van de arts. Ze waarschuwt mensen dat ze niet in advies trappen dat niet op wetenschappelijk bewijs gebaseerd is.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws