doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Dronken vrouw gaat op avontuur in gestolen auto

Een 33-jarige dame uit Almelo is dit weekend opgepakt nadat ze tijdens een autorit de halve buurt kapot reed. De vrouw maakte een hele serie overtredingen en ongelukken voordat ze uiteindelijk in een weiland met koeien tot stilstand kwam.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Dronken vrouw gaat op avontuur in gestolen auto

De dame in kwestie was niet moeilijk te vinden voor de politie, aangezien ze een heel spoor van kapotgereden objecten achterliet. Zo ramde ze tijdens haar avontuurlijke autoritje onder andere een lantaarnpaal, een tv-verdeelkast, een boom en een heg. Nadat ze ook nog een hek bewerkte, kwam ze uiteindelijk tot stilstand in een veld met koeien.

Arrestatie

Het verhaal was nog niet afgelopen, want toen de agenten eenmaal bij de auto waren aangekomen, weigerde de bezopen bestuurder ook nog eens om met hen mee te gaan. Uiteindelijk moest er zelfs een spuugmasker bij de vrouw omgedaan worden. Toen bleek mevrouw ook nog eens helemaal geen rijbewijs te hebben én zou ze de auto waarschijnlijk gejat hebben.

Het zal je niet verbazen dat de vrouw verdacht wordt van een hele waslijst overtredingen. Om het hele plaatje nog maar eens samen te vatten is hier het complete rijtje: het veroorzaken van een verkeersongeval, rijden zonder rijbewijs, rijden onder invloed, diefstal van een auto. Dat wordt nog een interessante rechtszaak.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws