doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Johan Derksen brandt los over de Amerikaanse verkiezingen: 'twee flutkandidaten'

Onze eeuwig scherpe voetbalanalist werd tijdens de uitzending van gisteravond gevraagd of hij wel even kon vertellen wat de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen zou worden. Een echte voorspelling antwoord kregen we niet, maar wel een mooie betoog over de situatie in Amerika.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Johan Derksen brandt los over de Amerikaanse verkiezingen: 'twee flutkandidaten'

Spijt

In de verenigde staten wordt vandaag duidelijk wie de presidentsverkiezingen gaat winnen. Johan Derksen vindt het in beide gevallen dramatisch, maar hij herkende zichzelf als voormalig Forum-stemmer wel een beetje in de mensen die vorige verkiezing voor Trump gestemd hebben: "Ik was afgeknapt op alle partijen. Toen vond ik het Forum een fris geluid."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Derksen denkt wel dat de gemiddelde Trump-stemmer toch spijt zal hebben van zijn keus. "Als je als Amerikaan hem een jaar lang hoort brallen, dan zal er toch een soort plaatsvervangende schaamte over je komen", sprak hij in de uitzending van gisteravond.

Flutkandidaten

Ook over de tegenstander van Trump heeft Johan weinig positiefs te melden: "Biden kun je niet serieus nemen, want het lijkt wel alsof die man een tikje dementeert." Johan snapt dan ook totaal niet dat Biden genomineerd is voor de presidentsverkiezingen. "Dat die partijen met deze twee boegbeelden komen. Een man die alleen nog zijn ogen dicht hoeft te doen en dan kunnen we hem wegbrengen en een schreeuwlelijk die zijn haren föhnt de hele dag.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws