doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Russische 'worstenkoning' vermoord met kruisboog in sauna

Maandag is de Russische vleesmagnaat Vladimir Maroegov, ook bekend onder zijn bijnaam 'de worstenkoning' vermoord in de sauna van zijn landhuis buiten Moskou. Dit meldt The Moscow Times.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Russische 'worstenkoning' vermoord met kruisboog in sauna

Een bijzonder nieuwtje uit het soms even bijzondere Rusland. Daar drongen in de vroege uren van de maandagochtend een aantal gemaskerde mannen de sauna van Russische vleesmagnaat Vladimir Maroegov binnen. Hij en zijn partner zaten net lekker aan te bakken in de warmte toen zij bruut verstoord werden. De partner van de worstenkoning vond het al snel te heet onder de voeten worden en vluchtte door het raam. De vleesmagnaat wist zelf niet te ontsnappen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De worstenkoning werd gespietst met een pijl uit een kruisboog. Het moordwapen bleef op de plaats delict liggen. Waarom het bewijsmateriaal van de middeleeuwse liquidatie achtergelaten is, is niet duidelijk. De politie vond het wapen samen met het lijk van Maroegov in de sauna.

De Rus stond bekend vanwege zijn imposante carrière in de vleesindustrie. Hij was in het bezit van een groot aantal vleesverwerkingsfabrieken. Maroegov kwam eerder in het nieuws vanwege een ruzie met zijn ex-vrouw. De twee zijn nog jaren na hun scheiding in conflict over eigendomsrechten.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws