doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Bevroren borrelsnacks en jenever met energy - ontbijtende inbreker aangetroffen in café

Toen de eigenaar van een cafetaria in de gemeente Zaltbommel vanochtend zijn kroeg binnenliep, kwam hij daar plotseling een inbreker aan de ontbijttafel tegen. De man zat net te genieten van een paar bevroren loempia’s en wat ijskoude kaassoufflés.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Bevroren borrelsnacks en jenever met energy - ontbijtende inbreker aangetroffen in café

Onder het genot van een peuk en een wijnglas met jenever en energiedrank zat de inbreker rustig te ontbijten. Hij was net klaar met zijn voorgerecht: een bescheiden bakje rundvleessalade. Met de eerste hap van de tweede gang (bevroren loempia) nog in zijn mond werd deze 36-jarige inbreker plotseling verstoord door een geschrokken café-eigenaar.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De inbreker bleef rustig zitten terwijl de uitbater van de cafetaria enigszins verbaasd met de politie belde. Die kwamen een paar minuten later op de plaats delict aan, waar ze de ongenode gast van de ontbijttafel weghaalden. De agenten konden wel lachen om de situatie en plaatsten het verhaal met foto op hun Facebook.

Het gaat om een 36-jarige man zonder vaste woonplaats. Inmiddels is hij door de politie overgebracht naar een cellencomplex in Nijmegen. Daar bleek dat het niet de eerste keer was dat meneer ongevraagd op bezoek was geweest. Al eerder had hij ergens in het midden van het land een inbraak gepleegd. Of hij ook daar aan de ontbijttafel aangetroffen werd, is nog niet duidelijk.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws