Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

De grappigste en raarste namen van Nederland

Tegenwoordig laten veel ouders al hun creativiteit los wanneer ze een naam kiezen voor hun kind. Daar kan iets leuks uit ontstaan, maar eens in de zoveel tijd komt er een hele ‘bijzondere’ langs. Wij hebben een lijstje gemaakt van de vreemdste namen en ja, voordat je het vraagt, er zijn echt mensen die zo heten.

De grappigste en raarste namen van Nederland

Heet je Finn, Noah of Sem? Dan heb je één van de drie meest populaire jongensnamen van 2020. Mila, Emma en Tess zijn de meest voorkomende meisjesnamen. Als je niet wilt dat je kind enorm opvalt op de namenlijst, dan kun je hem of haar het best één van deze namen geven. Wil je daarentegen dat je kind een onvergetelijke aanroep heeft? Dan kun je misschien wat inspiratie halen uit de lijst hieronder.

  1. Elke Kant
  2. Mat Ras
  3. Wil Naaijen
  4. Dies Goorman
  5. Adrianus Bleeker
  6. Iet Sanders
  7. Chris Mus
  8. Ferry Brak
  9. Loek Out
  10. Kenny Boeien
  11. Ferry Kuhlman
  12. Pim Mol
  13. Ka Ching
  14. Han Burger
  15. Leen Kleingeld
  16. Bing Go
  17. Douwe Schat
  18. Con Domen
  19. Klaartje Komen
  20. Fokje Modder
  21. Anna Nas
  22. Conny Plassen
  23. Bennie Thuis
  24. Ron de Koe
  25. Beau ter Ham
  26. Stanley Mes

Zijn deze namen per ongeluk gekozen of probeerde één van de ouders een grap te maken van hun eigen kroost? Niemand zal het weten. Wij kunnen wel lachen om deze namen, maar je moet wel bedenken dat er mensen in ons land rondlopen die daadwerkelijk zo heten. Hopelijk zijn ze er een beetje gelukkig mee en dragen ze hun naam met faam.

Bizar &C 24Baby Unsplash