doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Stomdronken man jat bulldozer om tuin van buurman te bewerken

In Amerika lopen de spanningen hoog op rond verkiezingstijd. Als je dan net lekker met een pilsje op de bank zit en je ziet dat de buurman borden van de verkeerde presidentskandidaat in de tuin zet, dan moet je wel ingrijpen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Stomdronken man jat bulldozer om tuin van buurman te bewerken

De 26-jarige James Blight pikte het niet dat zijn buurman reclameborden voor de campagne van Joe Biden in zijn tuin zette. Hij wilde ingrijpen, maar kon niet door het hek van zijn buurman heenkomen, dus hij moest op zoek naar een manier om in te breken. Met een flink aantal pilsjes achter de kiezen besloot hij om de bulldozer van een paar lokale bouwvakkers te jatten.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Vernieling

De desbetreffende tuin was die van de voormalig vice-burgemeester van Haines City, waar het ongeval plaatsvond. Voor het oog van alle buren ramde Blight door het hek en gooide hij twee Joe Biden-borden om. Erg effectief was zijn actie niet, want op een foto van de Washington Post is te zien dat er nog talloze borden overeind staan.

Dronken

De ladderzatte chauffeur zou niet alleen de tuin van de buurman bewerkt hebben, maar zou ook nog een bord met de maximumsnelheid omver gereden hebben. Misschien was hij bang dat hij ook gepakt zou worden voor te hard rijden? Zeker zullen we het niet weten, want Blight was zo dronken dat hij zich niets van het ongeval kan herinneren.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws