Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Voetballer raakt geblesseerd door beuk van de scheidsrechter

Het gebeurt wel eens dat iemand echt kwaad wordt op de scheids: onterechte gele kaart, niet gefloten toen de tegenstander buitenspel liep, noem maar op. Echt fysiek wordt het niet vaak, maar toch gebeurt het weleens. Dit weekend werd in de MLS ook een flinke beuk uitgedeeld, alleen waren de rollen hier omgedraaid.

Voetballer raakt geblesseerd door beuk van de scheidsrechter

Het ongeval gebeurde in een wedstrijd tussen de Seattle Sounders en de Portland Timbers. Jordy Delem, een speler van het team uit Seattle, liep op volle snelheid richting de scheidsrechter, die toevallig zijn elleboog uitstak. De middenvelder werd in zijn gezicht geraakt en kon niet verder spelen.

Voor de gemiddelde veldspeler had zo’n elleboogje meteen rood betekend, maar de scheids vond het niet nodig om een kaart aan zichzelf uit te delen. Hij deed de rest van de wedstrijd gewoon nog mee, terwijl Jordy Delem met de jongens van de medische staf mee mocht lopen.

Pech

Een hersenschudding heeft de 27-jarige middenvelder niet, maar hij heeft wel nekklachten overgehouden aan het ongeluk. Zijn coach vertelde later in een interview dat hij niet echt gefrustreerd was door het ongeval. “Het is gewoon pech voor Jordy”, zei de trainer.

Sport
  • Fox Sports
  • Pixabay