doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Man dumpt vrouw en kids op terugweg vakantie!

Elke zondag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit juli van 2015, een man die klaar was met het gezeur van zijn vrouw en kind.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Man dumpt vrouw en kids op terugweg vakantie!

Die bizar lange autoritten als je terugkomt van vakantie. Je hebt er geen zin in, je staat 9 van de 10 keer in de file, iedereen krijgt een pesthumeur en de spanningen kunnen hoog oplopen. De Franse politie trof vorige week een vrouw en haar kind huilend aan langs de weg. De vrouw was op de terugreis van haar vakantie met haar man en kind verzeild geraakt in een grote ruzie met haar man en dit liep slecht af. De man was er zo klaar mee dat hij besloot de vrouw en zijn kind de auto uit te zetten. Joe, later!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Met harde hand

Het gezin, uit de Franse plaats Roanne, kwam terug van een vakantie met de auto en gezellig was het allerminst. Na een hevige woordenwisseling, met een kind die de kant van haar moeder koos, besloot de man loshandig te worden en zijn vrouw te slaan. Na deze escalatie zette hij de auto langs de weg en beval zijn vrouw om uit te stappen. Het kind koos mama's kant en zo bleven de twee achter in the middle of nowhere. De Frans politie pikte de vrouw en het kind huilend van verdriet op langs de weg.

Sta je dan

Na een dramatisch einde van de vakantie werden moeder en het kind opgepikt door de politie en meegebracht naar het bureau. Omdat de man weigerde zijn vrouw en kind op te komen halen bracht de politie de twee naar huis. Het Franse OM bepaalt nu of de man vervolgd gaat worden of niet. Een goede tik op de vingers is sowieso wel van toepassing!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws