doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Amerikaanse journalist geschorst voor masturberen tijdens Zoom-meeting

Een digitale meeting kan soms wat saai zijn en dan ben je wel eens gemakkelijk afgeleid. Je scrollt even door Facebook of je checkt je WhatsApp, of je doet wat Jeffrey Toobin deed en begint jezelf eens even lekker te verwennen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Amerikaanse journalist geschorst voor masturberen tijdens Zoom-meeting

Middenin een zoomvergadering met zijn collega’s begon de journalist opeens te masturberen. “Ik dacht dat de camera uitstond”, zei de medewerker van The New Yorker in een verklaring. Hij gaf daarin ook aan dat hij spijt had van zijn actie: "Ik bied mijn excuses aan, zowel aan mijn vrouw, familie, vrienden en collega's. Ik dacht dat niemand mij kon zien.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Schorsing

Toobin is al meer dan 25 jaar werkzaam bij de New Yorker, maar voorlopig is hij geschorst. Een woordvoerder van de krant maakte bekend dat de journalist voorlopig niet meer bij het blad zal werken en dat er intern onderzoek gedaan wordt naar de gebeurtenis. Verder was Toobin werkzaam als analist bij CNN, maar ook daar zal hij de komende tijd niet in beeld verschijnen. Dat liet CNN weten in een verklaring over het gedrag van de journalist.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws